Måndag

Heej alla glada och SURA ! Haha
Jag är på TOPPEN HUMÖÖÖÖR ! För karolina påmide mig om danmark . Så lustigt för jag tänkte på det i morses då jag åkte till skolan . Att det lixom blev av. Jag trodde helt ärligt inte på att det skulle det först. Men jag är verkligen glad att det blev det för det var något bland det roligaster jag varit med om . Lätt att jagskall berätta detta för mina barn sen . (Då dom är någorlunda gamla för att höra sånt. haha ) Kläm på den :D  Knas. Jaja. Men det är rätt mycket plugga nu oxå .  Men vad gör det. För jag ÄLSKAR JU SKOLAN !
Kan berätta vad jag har :
* Prov i Pyskoser imon
* Läxa om muskler (Tis)
* ha med fakta om barn 6-12 år på montissori skola (ons)
* Svenska nationella muntligt . (Tors)
* Prov om lagar i Alt.Medicin (Fre)

Sen är det då Loooov. Fan vad gött. Vad skall vi göra då ? Kalas den 4:de nov iallfall. Har fått inbjudan på posten. hihi . Så jag kommmmmer karolina . Lätt.

Jao det är ju rätt mycket. men ni behöver inte tycka synd om mig . Herregud. haha

Aa lite då kanske .

men jajaja . Helg har varit huuur goo som hellst. Bara tagit det lugnt.
gott asså . Varit med fredy och i går kollade vi på film :D Med liiinis :D

Nja asså ja skall nu sätta över lite pengar så jag kan shoppa lite löst imon . hehe ja och jessie.

För på fredag är det ju lite party. Gött det. :D Med Min annie pannie . Skall bli naajs.
Så jag vill vara lite fin för henne så då skall ja köpa något nytt. Gott.
Mennu skall ja gå .

Puss hey då !

Hääärligt. . .

. . . . Eller inte. Har väldigt mycket i skolan just nu ,. Ush ! Det är så mycket så att jag sätter mig här lite och tycker synd om mig själv. Fast jag vet inte om det är så jävla mycket ändå, det känns bara så . Sen så läser jag ju jessie pessie´s kalender och hon har mycket mera än mig och då går jag och tänker på det och tror att ja med skall göra det. heheh . Lixom jag trodde tex att jag hade akutsjukvårdsprov men det är ju hon och inte ja. Det sa ja hela förra veckan att vi hadde när det är hon som änna har det :D . hah . .Aa galet. Henne tycker jag ju om . Kareokekväll då  . Bestämdes idag för min mamma har nämligen Köpt en kareokemaskin med en vän så dom har deladvårdnan på den (?) Aa . Men det funkar nog med :D

Aha och vad skall ja skriva nu . Gör allt för att inte plugga . Fan vilken ångest egentligen . Aaah . Ej kul .

Jao helgen kan ja ju rada upp . Väldigt roligt om man bortser får att vissa blir lite lessna på kanske lite onödiga saker. Eller ?? Hm . . . . Du vet vem du är när du läser detta. Och jag tycker väldigt mycket om dig, det vet du ju mycket väl . Men Varför ?? Börjar bli orolig hjärtat.  
Man blir ju ledsen själv i hjärtat när ens närmaste vänner är det, det blir iallfall jag. För jag tycker så himlans mycket om er ♥
Jaa nog om det, vi var ju iallfall på GamlePort. GP dåra. haha . Aa det var kul . Jätte roligt att Linis och maddis var där med. Hihi ! Förgyllade kvällen . Goingar.
Och deras vänner som VISSTE VEM JAG VAR ! Hhih ! Cacca ju ! Hihi ! det var kul .
jao men sen så åkte vi ju hem . Aa vi dansade ju mycket med. haha
AA kvällen var väldigt kul . Det var roligt att malin och emelie var där med :D

Sen på lördagen så var man ju lite trött. Men det gick över så jag började städa och ut och övningskörde allt för att inte plugga den dagen heller. haha . Sen kom lina eller LINNA? ? haha, så jao var vi väldigt desperata över att göra nått. Buss tur,? men jag hade ju inget fritidskort. Men bror har, Men han har bara inte hämtat ut det en . Smart ! (?) Så vi lånade carls moppe och åkte till maddis. Mysigt. hihi hon var nog lite tröttare än oss.  haha. Sen så åkte vi hem och åt möglig mat. haha . Har inte råd med annant nämligen . men vi överlevder ju . Eller jag gjorde det. Och inte har jag spytt heller. Som karolina sa :D

Ja sen så gick karolina hem och jag var ensam . hehehe.  Då ringde jag till min LILLEbror och sa att han skulle komma hem . För jag ville inte vara ensam  .hhaa . Gulligt att jag som 18 bast ringer till min lillebror som är 15 och ber honom komma hem . Aa men det var gulligt tycker jag . ;D

Sen söndag så ringer sandra vi elva och frågar om jag skall med till freeport med henne och maritn. och det ville man ju . Trevligt köpte vax till papap . hehe :D Han har nämligen börjat använda detta . Coolt .
Sen hem plugga sov , elelr aa SOV ! Sen åkte jag till sandra igen och kollade på film med martin och freddan . Mysigt.

Och så nu är det ju måndag. Och så har man varit i skolan, började med att försova sig :D sen så efter skolan gick jag och Jessie till stan en kortis och sen mötte jag karolina madde och mia. Så fikade vi . Gott . :) Älskar att fika.

Och nu så skall ja ju plugga . Hhe .
Aja skall pysa nu då . har iallfall skrivit lite nu .

Haajdå !

Söndag

Jag säger bara en sak . .
Gör inte så . . . . .


"Jag kan rädda ditt liv....Kan du rädda mitt??"

Måndag

Ojj hej alla.Nu var det veeerrkligen längesen jag skrev här. har hänt en hel del. men ja orkar ej skriva allt. men det roligaste är ju att jag har varit i danmark med Jessi Karolina och Madde. Det var grymt skoj lördagen var väldigt rolig och väldigt händelserik först skulle vi med några danskar till hemma party till att nästan blivit utskällda av en äldre mamma till att vi följde med henne till hennes systerdotters son som hade en fest på en krog till att känna oss väldigt ovälkommna och ej så bekvämt till att kissa på hotellet och bli in vinkade av killarna på jerrys (Eller var det bara du madde ? Hehe) och gick dit efter kissetur till att träffa Caroline och Henke riktigt trevligt människor till att det kom några som sa att vi skulle gå till Body Holly för att festa vidare, natten slutade inte försen vid 4 tiden . och vi skulle upp klockena åtta igen . Rätt segt men vi sov på hem vägen på båten . Kanske inte var så social på hem resan . men va fan . hehe . :D

Hade iallfall en väldigt väldigt kul helg . Skojjigast på läge . ojojoj.

Men ja måste ju erkänna att det var lite lite stelt i början men på lördagen på lunchen så släppte allt kändes det som, iallfall för mig ! Tack igen flickor.

Skall ta en paryt kväll här i götet då jag ej är lite halv sjuk . Men jag hade gör kul även om jag var halv sjuk. haha . Puss på er tjejer för att ni var med och gjorde min (våran) Helg heeeeelt oförglömlig . Minnen för livet.

en sak till Danskar har rätt så hett temprament . haha KAN DU HÅLLE KÄFTEN ! hahahaha . Opps. !
aa det finns många citat . .hehe

"Haha du är så full jessi, nej nej klart jag inte är. " 2 sek efter skakande på huvudet  "Åh jag är så jävla full"

När jag och madde dissade killarna vi dansade med. Och inte vågade gå tillbaka och sätta oss. haha bäst. eller vad det vi som blev dissade :D Hehe .NääÄ !

"Jag som åkte till utlandet för värme" det var jag som sa den själv. men det var lite rolig om jag tänker efter just i den stunden ! :D

Aa nu kommer ja inte på sådära skojjiga men det har varit en heldel skojjiga komentarer, haha.

Tack flickor !

Och idag då har jag stått på gymnasie mässan . kul kul .

och nu snart kommer freddy och ja skall sova snart med

Grattis till min vän SANDRA ! ♥ PussPUssPUsss till dig.
Paaarty på freeeeedag ! Love You !


Kommer aldrig glöma helgen . Fan vad ja tjatar. men det kommer ja göra ett tag fram . hahaha
Puss hayy !




Söndag

Jajamen då var det söndag . . Åh tråkigt men ändå inte hehe. För min Kusin fyller ju änna 23 idag. Så GRATTIS till henne.  . Skall ju på kalas senare.

Japp då var det helgen . . . Väldigt bra helg får jag säga. Skit kul verkligen .
Fredags så kollade ja på när dom körde Gocart . Roligt sen åkte vi och åt på bØffens . Mysigt
och lördags var vi ju änna på Haddocks. Hah dom frågade inte äns om leg . Gött mooos :D
Det var iallfall as kul . Jag Annie och Liina ! Aa det var fanimej skojj .  hehe .
Så tog jag ju kort på ett SPECIELLT glas ANNIE ! Så kollar ja på det så fattade ja först inte varför ja hade tagit kort på det men sen så jaaaaag . Haha FRÄCHING ! ! ! ! (Stavas ? )

Haha annas så var det rätt skabbiga kort ändå hahah . Toa kort typ . Naajs . :D

Japp freddan kom och hämtade mig med. Han är allt snäll den där killen . Tycker om han !

men men nu skall ja plugga men ja har inegn ork alls.
Skall ju ändå på kalas sen .
Blir det film idag karolina ? Hon hade änna en på lagret sa hon. haha


Puss på er alla nu . . .


haha snart danmark . Lääängtar