Måndag.

Trött..
Japps jag är väldigt trött, har jobbat idag. men det var inte så jobbigt jobbade bara till 2 idag. Skönt åkte hem hämta lite papper hemma snabba mig jätte mycket och åkte in till stan för att möta Anders och äta lite med han och handla lite. Hittade lite fina saker jag vill köpa kände att det var längesen jag unnade mig något. Kanske är daxnu för att liva upp det hela lite :D
Men min helg har varit helt underbar.
Fredagen så åkte jag och fredrik i till stan för att hämta bilen hehe vi trodde och kännde att allt skulle gå imot oss, men det gjorde det inte :D hihi sen så tränade jag och Alexandra och så medans så handlade min älskling. Sen kom Linus och fredrik och (Blondi) oscar och hämtade mig och alex. haha lite trångt. men vad gör väl det. vi trivdes. hihih väl ute på rörö lagade vi mat gottit myste och somnade. Sen på lördagen så köre jag massa bil . hihih var jätte duktig. :D Fick inte kärring stopp nått trorjag :D Utan när ja märkte att ja kört med handbromsen nere. haha . Men Jessie (L) kom till oss och vi "pluggade" lite. Lite iallfall . Sen så snackade vi massa och åt igen - Alex lagae maten . duktig flicka :D en åkte Jessie hem igen . Och vi börjde göra ioning oss inför kvällen - och lagade mat. Vid 10 halv elva var vi la klara. haha ovh gick till niklas . Där mjukstartade jag och alex lite sen så var det dansa hela natten lång . Fan vad kul det var. hihih längsen jag dansade så mycket utan att ha knappt alkohol i mig. aa det var jätte kul . hihih. tack . 

men vi kom hem fast vi inte fick gå hem skulle komma tillbaka efter tio minuter haha. just det. Vi gick hem och åt och kom p att jag glömde min cider så vi gick tillbaka haha och dansade lite till men niklas var inte där då så vi kunde inte visa att vi kom . haha .
 Men sen vid halv 5 typ hade jag och alex lagt oss hon sov och jag hörde fredrik komma in till oss så sa han fan där kommer någon . så hör man Tjena freddan . Och alex direkt vakanr DET ÄR NIKLAS. hhhaaa. helt plötsligt bara. det var kul iallfall . Och jaaa jag dansade omkull på dans golvet så . hihihihih.

Och så la dom BÖGHÖG på dig. lilla ja med 5 pers på mig ush kunde inte andas. haha :D

Men en väldigt rolig helg som ja sent kommer att glöma. hihihih .


Pussar .




------------------------------------
Jag stå på mina egna ben . . . .
Det var sant . . . . .  . . . . :(
Men jag klara mig .  . . . . . . . ?

--------------------------------------


Som Karolina sa jag är kanske inte på topp jämt. Även om jag väldigt sällan har mina svakor så kommer dom även för mig. Så är det bara. Ibland känns det som om folk tycker det är konstigt att jag har svakor som inte brukar ha det. men jag kan faktiskt med må dårligt. Mänsklig liksom . .
Snäll bara acceptera detta då . 

-----------------------------------
 

Ondag

Jag är lite omtumlad.
Men vem bryr sig ?

Jag pallar inte många just för tillfället. Vissa är bara föööör mycket. Och ibland kan det vara okej, men ibland blir det för mycket. När man själv inte är på det humöret så är det inte mycket som är kul. Men det är ju bara mitt problem ,det skall ju inte gå ut över andra. Försöker att det inte gör det med. . . .

Jaja  . . Palll Palll Palll Palll . .  .


"Om inte saker är bra, sluta låssas då vafan ."

Stå upp, sluta vara så krånglig, gå inte alla omvägar, utan gå rakt fram istället för att folk skall lista ut eler dra ut vad det är som är ett problem. eller så är det så man vill ha folks uppmärksamhet. Att vara "svår" att  då vet man att du är hon/han orolig för mig. Eller var är lixsom problemet?? om man inte vill att folk skall lägga sig i så säg fan inte A då. Guuuud jag blir så irriterad, Hej det är synd om mig, snälla tyck synd om mig.......


Aja men ja skall väl antagligen inte lägga mig i . Och det gör ja inte heller nu, Det finns inget där, har inte sätt har inte hört.


Vilken väg är bäst. Dit ? Hit ? Bort ? Fan



Palla  . . .  . NEJ !


Ooooooaaaaaahhhhhhhh . . . . .   . .. . .  .. . .

Sov gott. .  .

SLUTA FAVORISERA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Söndag

Hejsan alla.
Nu var det jätte jätte längesen ja skrev här.
Ingen ork va.

Jaj , men det har hänt en massa,

haft jul lov
varit i Lanzarote
kommit hem , från lanzarote
börjat skolan
hart 2 års förlovnings dag. oj det är ett tag . hihi
börjat min praktik på missbruksvården. väldit intressant
bo hos min kusin . hon bor nästan på psyket. hehe ;D väldigt nära iallfall
varit hos kalas hos min fredrik. (L)
och nu sitter här och börjar mitt ny liv genom att boka ett träningskort på Sport Life. Det känns ju bra iallfall. hihih så nu är det träning som gäller

sen saker ja behöver göra. hm.
Skriva in mig på Trafik skolan . Åh . har ingen riktig lust till det på något sätt. hm . det är som en tygnd på axlarna faktiskt. Men det skall bli
sen så har jag lite ångest över att ja börjar fatta att man måste ju på nått sätt få ett jobb nu efter skolan . hehe , lite jobbigt. kan det  inte bara ringa på dörren eller ringa i telefonen och säga att ja kan ge dig ett jobb. Ja tack så var det löst. Guuud. aa det är med lite jobbigt och hänger över mig.

Sen är det nog inte så mycket mera som är jobbigt.
 hehe

Mitt liv leker . och nu skall man ju träna igen :D haha . Skall bli kul, För alex skall ju träna 3 GÅNGER i veckan . herregud kommer ju vara som ett lik . haha nejdå detta skall bli fint fint.

Men ja skall städa med och så skulle ja visst skotta snö. ?? Hm , aja , men ja lekt i snön igår. det var skojj...





Jo just det en sak till , jag ORKAR inte lägga in blderna från Lanzarote- Men ja gör det lite sen kanske. haha ...



hej då