Tisdag.

Hejsan hoppsan . . .

Hehe jag skall berätta om min och mammas måndag då va. men först lite om helgen .

I fredags så var jag bara hemma. Kollade på idol finalen , sen skulle ja kanske ut. Men jag hade ingen ork alls. Var ej på humör.
Sen lördagen . Så hade jag en karekoe kväll. Jätte mysig och kul . även fast många backade ur.
 Vid halv ett kom freddy och jessie. Vi snakcade lite om vad vi skulle handla och så gjorde vi det. Handlade en massa saker. Massa Massa gooodis . Gottigt. Sen så kom vi hem och bakade en kladdkaka en sockerkaka och en banan-choklad sockerkaka, Sen så ringde vi lite folk så aa backade många ur. det var lite tråkigt. Iallafall dom som man hade räknat med skulle komma. Från min sida tycker jag det är aa inte dår lig stil kan man väl inte kalla det . men det gör ju inget om man inte kommer. men då tycker jag man skall säga det lite lite innan så inte vi hade behövt köpa så mycket saker. Men a .

Det var iallfall jätte kul. Stackas lilla philips kompisar som skall tro att dom är starka mot en 100 kg amerikansk fotbolls spelare :D heeh det var lite kul .

Japp sen så blev det söndag och Jessie och klase var här då och vi åt en god frukost!
Sen så lämnade jag och fredrik av dom så åkte vi till hans mamma och fixade min naglar och åt advents fika. gott. Sen så pluggade jag :D

Måndagen då.  hehe
var i skolan då. Sen då fyllde min moste år så vi skulle överaska henne hemma hos min kusin .
Hon var med mormor och morfar och handlade kläder så skulle dom åka med henne dit sen .
Men så började det med att jag och mamma skall köpa blomma till min moster och kusin .
hittar inget på blomster landet så vi åker till bakaplan och kollar i deras blomsteraffär.
Men jag sitter då kvar i bilen för jag skulle sminka mig. På denna stoooora parkering . Tror inte ni  min mamma låsar bilen med MIG i . Och larmet starat . och jag tänker - Nej vad fan gör hon . och jag skall öppna dörren och säga till henne. Då går LARMET . Högt som fan . och jag kan inte öppna dörrarna så jag sätter där inne med en bil som låter hög som fan och blinkar men nej då min mamma går fint i i affären som om det är någon annan bil som låter. Asså jag trodde jag skulle dö. men så blev det tyst så jag ba yes nu tystnade det. så röde jag mig så gick det igång igen. folk bara kollade . ush så kommer mamma gapskrattandes ut när hon inser att det är hennes bil och jag inte kan göra nått åt saken. ush .

Jaja men så åker vi då till min ksuin . Så säger mamma tänk om vi möter mormor och morfar och anik . hehe.
Men vi är lite dårliga på vägen förvi har aldrig varit där. men så kör vi så ser jag en silvrig bli så säger jag . mamma det ser ut som mormor o morfars bil, mamma stelnar till. MEN GUD FAN DET ÄR U DOM . NEJ VAD SKALL VI GÖRA CARRO . NEJ MEN GUD. haha men mamma gör inget utan i sitt chock så åker PUCKOT efter. haha . Så ser hon morfar åka in på en infart. hon ba detta har han planerat vi åker förbi . och det gör vi snabbt som fan åker vi för bi . upp i en backa och vänat så säger ja mamma nu har dom betalt vi har stått här i 5 minuter. så vi åker ner igen. tror inte du att dom STÅR KVAR . och mamma fick ett till skratt anfall .och hon stannar mitt i en utfart och vet inte vad hon skall göra. bara skrattar tillslut åker vi upp på en tottoar. så ser vi när morfar betalar. Så då ser vi att dom går mot husen . och mamma ringer mormor. men det var några andra som gick det var inte DOM. Och eftersom vi har börjat åkt så kan vi ju inte bara stanna. haha . som jag sa mamma ringer ju mormor så när vi kommer så böjer sig ALLA ner för att leta efter mobilen . och vi åker förbi jätte jätte snabbt. hha . Mamma trodde detta var planerat :D Att dom sätt oss hela tiden . men det hade dom inte. hha
aja men detta var kanske inte så kul för dig som läser , men det var iallfall jätte kul. vi skrattade så vi graät.
Men det var ju tur ändå att dom inte hade sätt oss :D

Aja nu skall ja pliugga navigations grejs. har prov på det imon :DD:D

Haha fan vad ja garvar nu .
Hej då :D