Rubrik ?

Japp, då var det ett  jävla tagsen man skrev här.
Och det har hänt lite saker..

Har festat, träffat gamla klasskompisar, jobbat, inte sovit ensam på en månad typ :D hm. vad har jag mera gjort. ? tänkt massa..
Fan det kanske inte har hänt så mycket. bara har kännst så. Dom sista gångerna vi nu har festat så har det varit as kul varje gång. Verkligen jätte kul. När vi va på bryggeriet så dansade vi röven av oss. Vissar var fullare än andra. :)
Vissa hade tydligen snack om intima saker på utsidan medans andra kanske somande lite på toaletterna. En mycket lyckade kväll. Åh inte minst var Madde här Loves kompis. En trevlig prick detdära.
Sen så trodde ja att ja skulle på sova med MADELEINE HAGMAN ! - Hon var i samma hus. Men inte i samma rum... haha. Sen kan man inte säga annant än bakis på söndagen.

Dom andra lördagarna var ju med såklart trevliga.
Men att man inte är så mogen så man kan med och säga hej. Det förstår ja inte.
Och sen har ju Alexandra fyllt 20,. Grattis till dig igen!

Vi har ju varit på utflykt till Marstrand. Mycket mysigt. Jag Karolina Love och Ebba ! Trevligt värre. Kalt men mysigt.

Sen förra helgen då var det slappt .. så skönt. har änna varit mycket nu det sista helgerna. hehe. Men det är kul.
 På fredagen så var vi ju på utflyk sen så åkte vi till systemet och handalde lite, elelr Love och Ebba gjorde de. Sen åka ja och Love och Ebba hem till han och käkade tacos. Mycket gott. Sen kom karolina och så spelade vi
Med Andra Ord. Mycket skratt. haha. Det är så roligt det spelat tycket ja :D - Jag loosade alla gånger. :( hahaa.
Sen kom mia.
Sen gick mia och hämtade madde så kom dom.
Rökte lite vattenpipa. Sen så åkte dom :D
En bra fredag fast lugn ..
Lördagen då kollade vi på Melodifestivalen . För vi är ju svenskar. Då skullle man tydligen göra de. haha . Var la sådär. Jväligt gött att Carola och han .. Andreas hette han nog. Att dom inte kom till final direkt. :D hehe.

Jejeee. Denna helgen blir det fika med mina flickor. Kul att vi tre skall ses. Var jätte längesen de var "VI" . Sen lördag är det kalas för min lilla kusin. Grattiiiis . hon fyllet 17 idag :) Sen Blir det nog utgång med Love och hans kompisar skulle ja tror. Hoppas att bruuudarna är på. :)

Nu skall ja fixa mig och åka in till stan, Kan ju inte sitta hemma och ruttna :)

Puss på er alla !

Vad skall du göra idag ?